Bole ke inject depo tukar ke pil noraday?sbb susu drop😣bole sesiapa bantu sy x?😞

2 Các câu trả lời

boleh sis, cuba kol klinik, nanti depa bagi set appointmnt lain utk tukar perancang.. sbb sy aritu nurse kata mcm xsrasi depo stelah 3x injek, haid memanjang, depa tnye kot sy nak tukar pil or msuk benda kat pintu rahim tu, tapi sy yg xmau..hehe.. boleh cuba kol nurse, jgn sedih, cuba bykkan mnum susu or cheese or durian, milkbooster smulajadi utk sy tu..

pn boleh cuba makan lactation Jelly utk tambah susu badan boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/jelly