Susu apa yg tidak bkin kembung perut umur 1 tahun

Hello ibu²...susu apa yg sesuai untk umur 1 tahun spaya tidak kembung pert...boleh suggest kaa susu apa?🥺buntuh sdh ni🥺 Susu yang sdh dcuba tpi still kembung pert 1 .lactogen 2 2 .dugro 1-9 thun 3.dugro fruit and vegetables 4.freanleaf 1-3 thun 5.freanleaf full cream

4 Các câu trả lời

Cuba try sementara similac comfort tu memang untuk perut lega kan dulu perut dye. Baru try susu yang lain. Anak saya pakai similac step2 alhamdulillah okay setakad nie

enfagrow gentlease atau anmum

dutch lady 123 original.

Aptagro