Tolong saya

Hi ibu²,saya nak tanya boleh ke jika beri minum air kosong selepas menyusu?ank minum susu formula..tak ada rezeki nak beri susu badan..bila pam air susu keluar sikit sangat 😌..#SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Bby bawah 6 bulan hanya perlu bg minum susu shj sis. Susu formula kne try n error. Klu najis bby ok, perut xkembung, bby x meragam. Okay je sis. Sy pun bg bby susu bdan fm. So far ok je anak minum. Najis pun ok.

2mo trước

Alhamdulillah,baby saya serasi minum fm..najis semua ok.. terkilan bila ada yg ckp saja x nk bagi susu badan

Beri pada siapa? Kalau baby bawah 6 bulan tak boleh minum air kosong or apa2 selain susu.

2mo trước

apa maksud susu formula panas? nnt jadi apa?

Sis Diana tak perlu dgr ckp org yg bukan2. Dgr cakap doctor/paed

2mo trước

Baikk.. terima kasih