Pertanyaan

Hi ibu2 yg sudi jawap. Sy nak tanya lah normal atau tak ya -Susu perah yg dibekukan bila bby nk minum sy akan cairkan lalu air paip sahaja lepastu masukkan ke botol , kenapa botol tu sy tngkk mcm berminyak ya.. sbb apa ya.. kalau basuh pun berminyak aja.. ni ank ke 3.. masa no 1 dan 2 mmg x perah terus ke badan . Ni kira firstime perah susu dan masuk botol . Tapi kalau susu fresh mcm sy perah terus masuk botol bg baby ok pulak x berminyak .. #SeriusTanya

6 Các câu trả lời

lemak susu tu, kalau anak poo poo pun najis dia tu actually berminyak juga sbbtu susah nk hilangkan😂 #luahanmakyangselalukeneberakanak 😂😂

Normal sbb lemak susu. Cara hilangkan minyak tu makin banyak letak sabun time cuci nanti dia hilang

lemak susu tu sis. normal tak perlu risau

3mo trước

ok sis tq yaa

normal puan..lemak dr susu bdn😉

3mo trước

sm2 kasih 🫰🏻

Lemak susu tu