Sakit Ulu hati

Ibu2 yg lain selalu tak rasa sakit ulu hati pada first trimester?

5 Các câu trả lời

sy slalu kena masa 4 - 7 weeks..tp xda mkan apa2 ubat..bertahan mcm tu je..lepas da 7 weeks makin kurang..

aah sy dri 4w hngga skrg 9w ...brtahan dengan gaviscon...sy mnta sranan dokter dlu sebelum makan

saya first pregnancy dulu selalu. yang sekarang alhamdulillah tak ada lagi.

dari week 5 mmg dah kena sakit ulu hati sis. skrg week 8 pan masih

Sy masuk 11w baru terasa pedih kat ulu hati 😣😣