Bengkak kaki

Ibu2 yg due bln 12 ni ada yg dh start bengkak kaki ke? Start brp week ibu2 bngkak kaki? Sy skrg 34w baru start bengkak tp x teruk lg. Bengkak ni tanda2 akan mlahirkan awal ke apa ye? First mom jd xtau sgt. #ingintahu

15 Các câu trả lời

sy 35w dah, kaki still sama tkda bengkak lagi.. Due bulan 12/12 tahun ni

sya kne mase 30 week bengkak kaki. smpi skrg dh 37 week. due date 1/12 ni sis..

Huh? Saya dah nak masuk 36w takde pun bengkak kaki. Cramp pun tak pernah.

Bengkak tu sbb edema. Blh google utk info. Xsemestinya tanda bsalin

sya due 26/12 truk sda bengkak dri bln llu lg bgkak ni...