Kerja selepas berpantang

Hi ibu2 yang da bersalin dan dah mula bekerja , saya nak tanya you all ambik masa berapa lama untuk recovery , boleh buat kerja and kuat balik ? Saya bekerja sendiri as freelancer (in wedding industry) due date in october 2022 jadi taktahu bila agak2 be able to run bridal job . December ramai kahwin.. skrg je da 7 bulan stop kerja

1 Trả lời

biasanya ambil tempoh setahun. tp depends jugak dgn badan ibu. ada yg 6 Bulan dah ok.