Kurang Minum Susu

ibu2 yang ada anak umur 3bulan i nak tanya anak you guys ada tak yang kurang minum susu?Normal ke ye kalau anak masuk umur 3 bulan kurang minum susu?#ingintahu #firstmom #bantujawab

1 Trả lời

Baby saya dulu masuk 3 bulan pun reject susu. Direct taknak, botol taknak, pakai syringe taknak. Ada yg kata maybe kita tukar routine/sabun/perfume n etc, jadi baby merajuk sort of thing. Tapi sbb saya risau sangat, saya gi je check clinic. Turns out tekak dia inflammation so sakit rasanya nak menelan. Ni experience saya jela mommy, kalau mommy risau and rasa something wrong terus je gi klinik ya

7mo trước

Okay thanks👍next appoiment baby saya cuba tanya dokter😊