Cepat sentap

Ibu²... Sist².... Knpa laaa erk... Cept sgt sentap bila preggy nie... Da sentap mula la ?? pastu silent sepnjg hri n auto lemah gemalai??. Mmg bgitu ker?

14 Các câu trả lời

Samalh kita. 🤗

pembawakkan tu

Sy pon selalu jugak,nak² skrg bile family trdekat tkde tnye khabar berita, almklum preggy ank 1st mnta perhatian, tp alhmdulilah husb always ad disisi sllu ada support, teman gaduh manja dunia akhirat.

normal sebab ibu ibu yang tengah preggy memang emosi tak betul 😁 kejap ok kejap tak..