Berat badan naik mendadak

Ibu2 semuaa pls bagi tips kawal makan time mengandung ni lately ni berat badan sy naik cepat sgt dlm sebulan nk dkt 4kg bmi sy normal 1kg lbih je naik sebulan sepatutnya tpi sejak masuk 7 bulan ni sy kerap lapar so sy makan time sy rasa lapar tuu jee sy tk reti nk kawal makan time preggy ni boleh bantu sy tak ibu2 semua sy takut bayi besar jee dgn sangkut kencing manis sbb buat masa skrg sy takde masalah apa2 lagi 😣

2 Các câu trả lời

Sy dh hjung2 naik berat smpai 3kg in 2 week. On urine observation, tp xde apa2. Sy syak naik berat sbb kaki mula bengkak. BP klu time duduk tinggi, tp klu baring normal. Alhamdulillah baby lahir xde bsr mana (3.37kg)

2y trước

Sy 28w.. 2w naik 3kg jugak ni.. Risau da cukup bulan nanti berapa total naik hmm.. Kadang stress naik byk sgt risau x leh turun balik

dh lama pasrah bab berat ni https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟