Minum air gula

Hi ibu2 semua.. semalam result minum air gula betul2 atas pagar. Doktor request kena minum lagi sekali next week ?. Ada petua tak nak bagi lulus..

15 Các câu trả lời

Ad yg gtau 2,3 hari sblm nk minum tue minum air kelapa muda bagi kerap insyaallah tawar kandungan gula

Haritu sy da minum 16week,result ok je tp kne minum lg nnt 28week

air paling sedah di dunia hahahaha

Brp sis atas pagar... Sblm minum brp

5y trước

Eh sama la... Huhu nasib sy x kena repeat minum... Tngu 7 bulan plk la kena minum lagi..

Smmgu sblm tu..jgn ambil yg mnis2..mnum air kosong byak je..