31 weeks pregnant

Hi ibu2 semua, saya nak tanya kenapa saya rasa pedih atau sakit dibahagian yg saya bulatkan itu ?? Normal atau tidak ye???

31 weeks pregnant
12 Các câu trả lời

Normal sis.. sm mcm sy.. tba² jd sakit area situ..sy ingt bby nk kluar dah sbb due bulan Jan 😂.. pegi scan Dr ckap kepala bby dah kebawah.. tp Dr ckap dya still ada ruang lg utk gerak² ..dya xmasuk laluan lg ✌️

Hehehe samalah. Sy pun dh 31week. Sy start sakit kt situ dr 28week lg 😭😭. Nk bgn nk duduk nk pkai sluar nk tidur smua sakit yg sgt2. Dktr ckp normal sb rahim tgh berkembang

Normal sis.. kdg baby nak engaged dh tu yg rasa ngilu la, sakit la.. lg pun tulang kita start longgar utk persediaan baby nak kluaq nt

Saya pun alami benda yg sama skrg ni da masuk 34week 1day ngilu sakit kat bahagian situ tau kalau nak bergerak and baring🥹

2y trước

Kenapa risau ?? Tu tanda2 nak beranak ke

I 32weeks 3day, memang sakit gila area situ. Lagi pulak bila baring and nk pusing badan. Siksa betul. Nak nangis rasa

Normal .. sbb kepala baby dah kat bawah , ada tekanan kat situ .. jd nya kita jd tak selesa . Mmg sakit & perit 🥹

Sama macam saya,sya 7hb ni baru nk scan, seriau gk lh, lg" time p tnds😅huishh rsa dea xthu nk kabo cane

sama mcm saya, bila scan rupanya kepala baby dah dkt bawah 😬 cuba awak gi scan tengok

2y trước

tu la kot punca sakit sebab dr yg saya pergi check ckp situ banyak nerve. so bila kepala dia duk tekann jadi sakit

Normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y trước

Macam mana nak masuk group pregnant 2023 ni? Saya da tekan x boleh masuk lah

Samaaaaa. Ingatkan sbb ada bisul. Tp suami check dah, takda pon. Rasa pedih2 kan?

2y trước

And sy rasa betul juga sbb baby dah masuk laluan. Skarang kepala baby sy dh kt bawah. Tp dr kata boleh je dia berubah lg. Sbb bru 32 minggu kan