Kerisauan

Ibu2 semua mcm mana Ye kalau tibe2 sangkut kencing manis lepas minum air gula.. Keluarga semua tk de sejarah kencing manis .. Rase sedih pulak risau bby.. Gdm 4.5 .. #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

5 Các câu trả lời

hahahaa saya sangkut gdm . sejarah family takde pun . takpelah pembawakkan baby . nak makan manis tu boleh tapi berpada pada ya ibu . risiko gdm ni baby akan besar sebab tu kena pandai control makan manis .

2y trước

jangan risau nanti baby stress . enjoy je your pregnancy . saya pun ada je makan manis tapi jangan melampau . and nanti kalau dekat nak buat bsp elakkan makan manis . risau bacaan tak cantik .

sy pun gdm sis... nk buat mcm mane.. ikut je la.. sy gdm on diet control.. tekak ni asyik dgn manisan🤣.. tak dpt dipisahkan

2y trước

kn.. semua nampak sedap nak2 skrg mcm2 jenis donut viral hahaha.. tp kn kalo gdm ni teruk ke ifek dye? sy first preg jd tk Thu ..

Sama la. xpe, hadap je sis. pembawaan kot. minum air lemon kosong, Jaga pemakanan. insyaALLAH ok je

2y trước

itulah air gula plain pulak tu puas nk habis kn.. tau2 result mcm ni.. harap Sgt bby sihat.. mogw sis pon sama Amin..

pembawakan bby..ikot sarana dr jaga pemakanan..sy ade kncing manis seblm mengandong lagi

2y trước

iyeke? sis kalau berat kite skrg dah tk naik kn berat bby Stil boleh naik tk?

Cuba ngunyah salad sis.. buah2 ke… jgn makan kek dgn biskut manis2.. hehehe

2y trước

sbb ade org ckp sayur mentah tk elok tu sy tk mkn tkot.. hurmm.. lepas nie kene kunyah la Ye