handsfree cup

Hi ibu2 sekalian. Boleh tolong bagi cadangan handsfree cup yang mana eh elok sekarang? Masih keliru nak pilih yang macam mana. Saya kerja akan sentiasa berhadapan dengan orang (pelanggan). Kadang2 tak duduk di meja. Banyak bergerak. Tolong saya

1 Trả lời

Handfree cup youha dah try x, byk org ckp best sbb cup dia lembut, x mcm hansfree cup lain yg keras.. Sy pernh guna freedom tp nmpk breast lg mnonjol & besar pula, jd x selesa.. & satu lg kwn skrja sy guna trulee hansfree , tu nmpk sng dn selesa, blkng cup tu blh buka, so x guna byk ruang dlm bra, x nmpk mnonjol sngt org x perasan pun pump masa kerja 😄.. Mudah d guna.. Nnt cuba google 😁😁

4y trước

Belum try lagi. Jadi youha dengan trulee la eh. Ok2 saya try google tgok. Tq awak