tukar susu

hi ibu2 saya nak tanya . anak saya umur 20 hari , saya bagi minum susu lactogen , ni saya nak try tukar susu . boleh tukar terus atau ada cara lain ? guide saya please #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Hi, boleh tukar terus. Tapi cuba beli pack yang kecil supaya jika tidak sesuai mommy boleh tukar yang lain. Kena perhatikan perubahan anak. Jika sembelit, cirit dan lain² kena try susu lain

Boleh je terus tukar, tkde masalah. Tapi pastikan lepas tukar perhati takut dia sembelit ke kembong perut ke

2y trước

Boleh tukar tkde masalah, tapi try beli pack yg kecik kecik dulu. Try bg sehari tu berapa botol yg dia selalu minum. Lepastu perhatikan dia sembelit ke, kembong ke, tiba tiba nakk ruam ke. Mcm tulah