Susu bagus untuk kandungan

Hi ibu2❤️ Saya 8w+. Saya terfikir nak amalkan minum susu untuk kandungan. Haritu pegi aeon ada promo susu brand Similac. Mcm2 la dia terangkan, boleh minum lepastu sambung utk anak minum formula kalau dah umur setahun cuma saya belum survey sepenuh brand susu lain yg mungkin bagus dan berpatutan la untuk saya beli dan terus amalkan sepanjang pregnancy. Setakat ni saya minum susu fresh milk atau full cream Dutch lady je. Apa pendapat ibu2 ? Ibu2 amalkan minum susu apa?

2 Các câu trả lời

nurse mmg x galakkan minum susu ibu mengandung sbb mengandungi gula yg tinggi.. so mudah kena kencing manis... so better doctor sendiri yg suggest susu fearnleaf , dutch lady low fat, HL,everyday...

1y trước

sama2😊