Bayi mengunyah

Hi ibu2. normal ke bayi 4bulan macam mengunyah2? Tanda2 nak tumbuh gigi ke? #firsttimemom#ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

elok la dia bljr mengunyah tu. nnt 6 bulan start mkn dia dh pndai kunyah sng kt awak nnt. anak sy pun mcm ni. tp x kluar gigi pun lg tu. dia ade time gusi dia mcm gatal sikit

1y trước

wah yeke? kire dia belajar mengunyah lah tu ye. risau kadang ingat dia mengunyah sesuatu, sampai suluh dalam mulut tengok