Mintak Induce

Ibu2 nak tnye kalau kita sendiri mintak induce dari hospital boleh ke? Saya takde masalah kesihatan lain selain GBS+ tp saya dah tak larat sgt2 dah n baby dah 3.4kg skrang ni. Kandungan saya baru 38weeks 4hari. Semlm check bukaan xde tp kerap sakit perut pinggang semua 🥹#pleasehelp

1 Trả lời

Bersalin swasta or kerajaan? Kalau swasta memang akan bagi kalau tengok baby dah masuk laluan dan lambat sangat buka bukaan dan sebab² lain. Mostly ada sebab baru akan bagi.

2y trước

Kerajaan