Botol susu untuk newborn

Hello ibu2. Nak tnya, newborn sesuai tak guna botol susu?tapi saya cuma bagi susu yang dipam. Kalau sesuai, botol susu apa yg sesuai ya? Saya ibu yg bekerja dan hanya ada 3bulan utk cuti bersalin. Saya nak biasakn baby dengan botol susu spya senang ketika saya bekerja.#ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

botol ni kena try error sis...ada org beli botol mahal2 dh tapi anak xnak jugak...stgah org anak dia ok je botol biasa2 😂 anak sy dlu guna NUK sbb puting dia mcm yg ibu, ok anak serasi tpi poket Lak x serasi sgt 🤣 Sy tukar tommy tipee murah pun anak sy ok...

Lps sebulan intro botol2, awal2 intro risau nnt keliru puting..