Minyak kelapa dara

Hi ibu2 , nak tnya , ada yg makan minyk klapa dara dak ? #ingintahu

6 Các câu trả lời

Saya masuk 6bulan baru consume jenis soft gel. Sbb ada yg bg tips, kalau makan dari awal pregnancy mmg akan jadi terlampau lembut kulit kt bawah tu. Masuk 3rd trimester baru ngam kalau nak consume

Sy beli tapi tak jadi makan sebab ada yg bagitau kulit kat bawah tu jadi lembut sangat, koyak mcm tauhu. guna buat perineal massage je nanti

Saya tak makan. Sebelum nak ambil apa-apa supplement atau ubat consult dulu dengan gynae ya.

sy pn ada rasa nk consume..tp xtau la rasa apa minyk tu haha..maybe nk sapu2 je kot kt perut

1y trước

oh ada jual ek jnis gel.beli kat mana ?apa nama ek.nk try cri. tkot xleh telan yg minyak haha

Better jangan ambik sebab dia akan buat bawah kita nnt cepat koyak n lembut 😉

1y trước

oh fhm2...

Sy nk try yg dherbs punya, tak tahu ok ke tak, ada yg dh try ke