Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Các câu trả lời

in shaa Allah semuanya selamat.. saya pun ada sejarah gugur 2x Alhamdulillah bulan 9 yg lepas selamat lahirkan bayi lelaki.. Syukur Alhamdulillah.. semoga Allah mudahkan urusan semua bakal ibu 2022 utk melahirkan..

3y trước

alhmdulillah🥰

sy 7/4/2021 ..tpi msuk 25week sy de spotting lah..dh pergi emrgncy scan baby ok,uri ok,servik ok,dktr suruh bedrest.dktr amik sample keputihan je...risau gak.semoga semua dipermudahkan setiap hari..

Haii . Saya pula 18/2 2022 thun ni .. skrg dh msuk 38 minggu 1 hri , doa kan saya selamat melahirkan yee .. btw semoga ibuibu prgnt yg lain pun selamat melahirkan jugaa Amin

saya insya Allah 2/8/22. doakan saya moga dipermudahkan sehingga selamat semuanya. saya doakan buat bakal ibu semua juga dipermudahkan sehingga selamat bersalin 🤲🏻💕

3y trước

insyaAllah amin²💖

Sy due date 2 mac 22..tp kne bersalin 38 weeks.. So bersalin pun Feb 22 nmpk nyaa... Smge kita semua mudah melahirkan dengan selamat.aaminn

3y trước

gdm on diet control ke sis

Insyaallah due date 10.5.2022..gdm mybe bersalin awal...bln puasa...bgi ibu2 yg sedang hamil semoga dipermudahkan persalinan nanti n baby sihat semuanya...amin🤲

09/01/22 😍 Rasa takut nervous semua ada ! Excited pun yaa jugak sebab first baby hehehe , semoga urusan kita semua dipermudahkan yaa nanti! ❤️🤲

Insyaallah..first baby 1.5.2022..😘 semoga kita semua sihat2 sejahtera baik2 dilindungi juga dipermudahkan segala urusan kita semua pd tahun depan..Amin🤲

sy 16.6.22.. insyaAllah, semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 semua nnti ❤️❤️❤️

2y trước

sy 17/06 🥰

23/4/2022 doakan juga sya dgn bby sya sentiasa sihat dipermudahkan segala urusan ya.... semoga sis dgn bby sentiasa sihat dipermudhskan segala urusan Aamiin2

3y trước

insyaAllah amin² moga urusan kita dipermudahkan dan baby sntiasa sihat🥰