36w 3d makanan untuk nutrisi bayi.

Ibu².. nak tanya, dah nak masuk 37week permakanan apa ye yg seeloknya amalkan untuk nutrisi janin dalam kandungan? Harini 36w3d berat janin dalam kandungan 2670g. Bila doc ukur kandungan , ukuran yg dapat 35w4d.. beza sikit dari yg sepatutnya. Sebab kurang zat apa ye ? Atau normal sbb ukuran system kan.

1 Trả lời

normal je. terbesar or terkecik sikit. sbb tu bukan actual pon. tu anggaran je. sye masa last scan 38w doctor ckp 3.2kg. keluar2 2.9kg je.