Kerap kencing

Ibu2 nak dekat due date ni asyik nak kencing je kan.. Kalau kurang minum air urin tak jernih pula. Takut kena kencing kotor. Buat la senaman kagel pun tetap nak kencing.. Kepala baby dah ke bawah.... 36w..

2 Các câu trả lời

samalah puan dan dah ada rasa sakit yang manja2 pulak tu tapi tak kerap 😪 dahlah saya ni first time merasa macam ni sebab anak 1st overdue dan bersalin secara ceaser jadi taktau sangat sakit semulajadi tu macam mana .. huhuu

Saya dr 30 weeks dah kerap kencing. Tiap malam blh bangun 4-5 kali. Doctor ckp normal. Sbb kepala baby dah kat bawah.