Gerakan baby

Ibu2 or mommy to be, sy skrg 25 weeks++, ada x yg alami situasi sama.. Sy kerja ofis jd bnyk duduk je bwh aircond, normal x gerakan baby rasa slow je ye bila kta duduk sometimes smpai x prsn baby ada gerak ke x..bila baring baru terasa gerakan baby kuat. Ada x alami situasi cmni?

4 Các câu trả lời

normal ya? rsau sy sebb kurang gerak.. kkdng 1 hari tu aktif btul.. ttbe bsoknya kuranngg .. tpi ad gerak...

normal sis..tambah plak bila kita terlalu penat lg laa kurang rasa gerakan bby ..

Normal kot sbb sya pn 25 mggu bby kurang bgerak ..

normal sis sbb baby baru 25w