Sakit telinga dan rahang

Hi ibu2, maaf soalan tak ada kaitan dgn pregnancy .. tp sy nk bertanya mungkin kt sini ada yg pernah mengalami sakit bahagian telinga hingga ke rahang smpai susah nk mengunyah dan ketap gigi jadi sakit . Mungkin ada yg pernah kena boleh share tk ada apa2 cara utk hilangkan sakit ni ? Terima kasih smua#seriusnanya #31weeekspreggy

Sakit telinga dan rahang
1 Trả lời

saya penah sis... sy terjdi slps cucuk kacing gigi

2y trước

yeke sis, brp lama sis kena tu, lpstu baik sndiri ke? lps dos kedua ke yg pertama sis kena ? sbb sy pun dh cucuk dos pertama tp dos kedua belum lg.