Trimester Paling Mencabar?

Ibu2, first trimester lagi mencabar ke third trimester?

43 Các câu trả lời

Third...mai pkej skit bdn, pggang ap suma.dgn prut mbsar smcm scond prgnant ni.nk tdo ssh.alih knan skit.kri skit.😟😟sbar jala

Third. First sbb mabuk2 je.. Third ni dia punya cepat letih tu takleh bawak bincang.. Sakit pinggang la..sakit kaki la.. Adoiii

Firts.. Tk blh tdur dgr prut beangin, dgn muntah, dgn tkde seleranya, asyik nk kncing muntah tk knl wktu l

Third. Dia sekali dgn pakej sakit2 bdn. Tido pn dh xlena. Ada masa tibe2 rse loya.

Dari awal mengandung sampai lah bersalin..semua agak mencabar

Bagi sya, semua. Tp just enjoy every moment sis💛

Sepanjang kehamilan tu mencabar wak huhu

Bg saye 3trmst lagi mncabar.....

Semua mencabar. Cabaran berbeza

Bagi saya 1st trimester 😅