Makan ubat obimin

Hi ibu2. Cuma nk tnya ubt obimin mmg kena makan sampai kita dh bersalin ke? Saya masih makan skrg 39weeks cuma nk bertanya shja utk kepastian #firstmom

2 Các câu trả lời

Nurse saya pesan makan je sampai bersalin sebab nanti bersalin bnyak hilang darah. Sy pun still makan last check hb 36 minggu 12.2 hb. Sekrang 38 minggu 4 hari

2y trước

Sis dah ada tanda2 nk bersalin?

kalau hb rendah atau borderline mmg perlu makan. kalau hb dah tinggi cantik kena refer balik doktor, selalunya takyah dah

2y trước

Okay noted tq ❤️