2 hari rasa sakit bawah perut.

Hi ibu2 cantik 👋🤗, 23/10 bru ni saya buat upt test, alhmdulillh 2 line, tpi saya selalu rsa sakit mencucuk bawah perut kenapa ya? Normal ka?

7 Các câu trả lời

Normal awak.. kalau sampai bleeding tu yang bahaya.. saya sakit2 mcm mencucuk2 tiba bleeding terus pergi klinik.. doktor suruh rehat dan makan ubat kuatkan rahim.

11mo trước

baik. tq❤️

Itu normal sis. Rahim tgh nk mengembangkn. Semua org akan merasai n Selagi takde kuar darah ke apa sis jgn risau.

bg sye normal awal2 tu utk rse x selesa kt area tu.. nie dr pngalaman sye la..

11mo trước

yeke, baiklah. terima kasih.🌸

mencucuk mcm rasa jarum ka sis? dalam berapa saat saja rasa mencucuk kan?

11mo trước

yaa..

normal sis. rahim tengah nak mengembang, memang akan sakit sikit.

normal