susu formula

hi ibu2, boleh tak suggest susu formula yg boleh kuatkan antibodi si kecil? setiap kali cucuk mesti demam, normal ke?? atau sebab susu??#firstmom

2 Các câu trả lời

hmmm xde awak. susu fm mostly lebih kurg je. stiap kali cucuk demam tu normal. ape awak boleh buat, setiap kali anak demam mandikan anak dgn air garam epsom salt. lps tu baju pkai baju lubang2 or x pakai baju pun xpe. anak sy stiap kali nk dpt skill baru je mst tibe2 demam. klau anak dh start.mkn, boleh bg air kelapa jugak. n bykkn bawak anak grounding. pergi pantai taman ape sume biar dpt angin luar. weekend saja pun okay

susu fm semua lebih kurang je ingredients nya. Demam slps cucuk bulanan tu normal. Anak saya makan syrup actimol, susu secukupnya, pakaian sesuai & suhu selesa, tampal cool fever baby. Demam 24 jam je alhamdulillah esoknya ceria semula