Puting Payudara

Hi ibu2. Bila puting payudara akan timbul ? Skrg mngdung ank first dh 32w puting tk timbul . susu or cecair apa pun tk pnh kluar . Lps brnk ke bru kluar smua tu. Ke ada cara keluarkan puting #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

14 Các câu trả lời

sy guna pump lps sy brslin tu kt hospital utk tarik puting . lpstu nurse akn ajr plk utk kuarkam susu.

saya jenis nipple keluar,dah 37week tp xda pun air susu yang keluar, worry juga xda air susu huhu

normal sis. brtenang.

P