anak juirkan makanan

hi ibu2 , anak saya skrg 10m 2d suka juirkan makanan dlm mulut dia apabila saya suapkan dia tapi yang ditelan hanya 5% dri saya suapkan.. gigi dia xnmpk bayang lagi, skrg cuba menapak satu dua langkah.. bole share tips mcm mana nk bg dia xjuirkan makanan tu balik? before this elok je dia makan.. knp ya?

3 Các câu trả lời

sama anak sya pon esok 10m tk nk mkn jgk risau plak nk mkn mknn kak abg dia.bubur nasi n biskut dia tk nk mkn dah minum air n bf ok jerr aduii pening fikir babyboy saya ni

mungkin anak awak dalam fasa moody eater. boleh follow page fb happy baby food malaysia. dekat sana admin rajin layan pertanyaan kita😊

8mo trước

explanation dr admin group hbfm

Mcm anak sya la sis..peningg kplaa nk bgi dia mkan..biase elok je habiskan smngkok bubur skli makan😂