Bayi 6bulan allergic

Hi ibu2, anak saya 6bulan 29 hari allergic daging, ayam dan ikan. Protein apa yg boleh bagi ye selain daging, ayam dan ikan tu? Anak saya susah nak makan. Lebih kepada susu badan ja. Membuang pon susah. Seminggu baru membuang.#pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

cuba follow fb happy baby food malaysia. dekat sana awak kn dpt byk info tentang pemakanan baby. kalau susu badan normal xberak hari2. max boleh xberak 14hari. selagi baby xmengalami sembelit, kembung perut, baby meragam. inn shaa allah baby okay.