elakk kuning

ibu2 amalkan apa ya semasa mengandung untuk elakkan anak dari kena demam kuning atau jaundis tu masa lahir? 😅

14 Các câu trả lời

Sy minum susu kambing.. tapi bukan la xde kuning terus.. cuma dalam berapa hari da okay.. xlama kuningnya..

saya amalkan anggur hitam..kuning tu ade cuma tak tinggi..dlm 3 hari cmtu dh ok

Sy dari kandungan 4m amalkan teh kurma longan merah .. ramai kata bagus

Saya pula minum susu kambing, jus delima fresh, air kelapa muda fresh