Ujian darah

Ibu2 ada tak yg kna ambil darah kerap. Sy buka buku di swasta. Doc ada ambil darah. Dan ptg klinik call semula suruh dtg ambil darah semula..kenapa ye😅 risau jgk. Ibu2 ada pengalaman tak. #ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

kalau cek up dekat kk nurse akan bagitau sebab apa kena amik darah.. kalau dekat swasta sy tak pasti. sis kena tanya sebab apa nak amik ujian darah banyak kali..

mungkin hb low. bila hb low dorg akan ambik lagi darah utk check ujian thalasemia. mmg setiap kali jumpa akan ambik darah sbb hb low kalau dekat kk la.

Ambil darah nk biasanya waktu pagi.. Mgkin blood clothed,... Lab x dpt baca result, tu biasa wak.. Don't worry

Tak pernah pula. Tak diberitahu untuk apa ke? You kena rajin bertanya juga so atleast you tahu sebab apa.

2y trước

Sy dah tanya,dia ckp lab call klinik untuk minta ambil darah sy semula untuk dihantar ke lab. Lain2 xde pula ckap.😅 risau jgk.

takda sis, setakat ni sekali je baru masa buka buku

Hb low kot, cam sy hari tu 2minggu sekali..