Air kelapa

Ibu preggy boleh minum air kelapa x? 😅

6 Các câu trả lời

sya dlu dri awl pregnant mmang minum air kelapa.. alhamdulilah ok.. tpi ikut pda org,ada yg ok ada yg tak ok.. just try n error.. try minum sikit dlu takut x sesuai dgn awk..

In shaa allah boleh..untuk pregnancy kali ni saya suka betul air kelapa..alhamdulillah saya dan baby ok..kalau puan ragu2 boleh cuba minum sikit2 dulu ☺️☺️

If Trimester 3 Ok Laa . Kalau Awal Lagi Elak Laa Sbb Dia Sifat MembersihKan Takut Tak Tahan Badan . Ada Org Ok . Ada Org Tak Ok ..

saya minum ja masa 1st trimester tak ada masalah. sekarang dah 2nd trimester pun masih minum

Saya minum je katanya baik utk kandungan 7 bulan keatas utk kurangkan bby terkena kuning

Boleh. Klu ragu2 try minum sikit dlu.