oat buat baby cirit?

hi ibu. oat boleh myebabkan baby cirit ke? sbb saya perasan first time baby saya try oat campur dgn fm trus dia cirit. masuk harini dh 3 hari dia cirit dan ada darah sikit. ada tak ank ibu ibu yg mkn oat pun cirit? #bantujawab

3 Các câu trả lời

Part makanan ni kena try and error, mommy. Tak sama untuk semua baby. Kalau awak rasa oat buat baby cirit. Cuba stop dulu dan pantau. Kalau cirit berterusan bawa ke hospital ya.

Anak saya pulak sembelit, makan oat pun tak jalan, masih sembelit padahal dah blend cair 😅 And kalau darah tu tak normal unless sis bg dgn buah naga