Baby 2 bulan mengeliat

Hi ibu. Nak tanya, normal ke baby selalu mengeliat smpai keluar susu dr mulut? Mostly tiap masa dia mngeliat 🫠 #ingintahu

1 Trả lời

normal je mengeliat tu. keluar susu tu sebab last susu yg die minum tu die x telan, die kemam dlm mulut. boleh picit pipi die bagi die telan susu tu semua. nak2 lagi kalau yg susu terus tido. yg tu lagi byk susu dlm mulut. anak sye la tuuu. tgh tido susu keluar sendiriii lps tu die tolak pakai tgn masuk kn dlm mulut balik 😂ajer geram nengok nyeee.

2y trước

Oh normal ke? Tkut la tgok dia ngeliat mcmtu smpai keluar susu 🤣 berbeza sgt dgn anak yg first dlu.