Rasa berdebar 33w5d

Ibu ii ada tak rasa berdebar bila nk tido. Sometimes rasa sesak nafas. Its normal ker?#firstmom

5 Các câu trả lời

Sy 33w6d. Normal sis sebab baby akan menolak organ dalaman kita & skaligus menekan bahagian bawah paru2 kita supaya baby dpt bergerak. Keadaan ini mnyebabkan kita tuk senang rasa sesak nafas @ x cukup nafas oleh itu cuba tinggikan bahagian kepala & dada supaya baby x menekan paru2 supaya x senang bernafas

ya normal puan , saya 36w ni pun susah nak tidur dengan tenang kena tinggikan bantal barulah selesa puan ..

Kalau trimester pertama rasa mcm ni normal ke

ya biasanya bila trimester ketiga