normal ke susu colostrum keluar awal prgnnt 21week?

ibu ibu sy nk tnye normal ke susu kuning keluar awal 21 minggu mngandung ? sy perasan sbb susu keluar and melekat pada bra .. sebelum tu mmg sy ada rasa nyeri nyeri pada payudara .. sy risau bila susu colostrum keluar awal takut bila baby lahir susu colostrum da tak de .. apa patut sy buat ? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

normal. just lap bersih pastikan nipple tak tersumbat. colostrum tetap ada..melainkan klu awk pi marmet sblm bsalin.