Barang Baby

Ibu ibu start beli barang baby week berapa? Awal sangat ke kalau nk start beli skrg? Week 21#ingintahu #firstbaby

39 Các câu trả lời

sis sya 11 minggu da start beli tuala 2 helai mcm tu xterasa skrg da 24 week ...tiap bulan gaji beli sikit2 🥰🥰

beli sikit2 je dlu+ yg penting je..mcm stroller tu boleh bli lepas bayi lahir..bli baju sikit, minyak2 bayi

sy xstrt beli lagi , dh 29week .. xleh recycle yg lps² sbb 1,2 lelaki .. yg 3rd ni girl 🤭🤭🤭

saya 28 weeks bru start cari barang bby..boleh je sis nk beli awal2..beli sikit2 tak terasa sangat..

sy 4 bln da beli sikit2 brg bby,bli yg bsar2 dlu,msuk 8 bln da satel smua..siap packing beg da...

sy beli sikit2 dulu x terasa sgt... asal masuk mall tengok ada sale rembat la sepasang dua...

dh boleh dh start beli, nnt hujung2 perut dh makin berat, kaki cepat lenguh jalan lama🫢

saya start beli barang baby 16w sbb excited😅😅skrang 31w..due date bulan 11 nie

Da boleh beli sikit2. Nanti tak terasa sgt sbb first bby byk nak Kena beli

sy x beli lagi baru 5 bulan...mgkin 6bln baru beli brg2 bby..