Barang baby

Hi ibu-ibu semua. Nak tanya ibu2 start beli barang baby dari minggu keberapa? Ibu2 prefer beli last minute atau beli awal tak kalut. Selalunya yg beli last minit ni mesti dah ada pengalaman kan. Yg beli awal ibu2 first baby excited hehe. Tp tula down pulak nk beli awl bila org momokkan cakap kalau beli awl takut nnti anak tak jadi. Share lah ibu2 beli brg anak daei minggu keberapa hehe. #firstbaby #firstmom

48 Các câu trả lời

sya startt preg dah bli skit2..jadi Tak la trasa byk kluar duit..lgpun sya bli unisex pnya bju ..

Sya bli time masok 30w .. dri ank 1st lgi.. sya bli utk dihospital dulu sbb tu penting

start 7 month dh beli .. beli ckit2 pastu tmbh beli dkt nk due ..

saya beli lepas masuk tri ke 3.

saya baru nak beli minggu ni.

Lepas tahu jantina bru beli,,

saye 28 minggu baru beli

8 bulan baru start beli