17minggu 6 hari.

Hi ibu-ibu semua, nak tanya 17minggu 6 hari dah berapa bulan ye? Hihi first mom is excited🫢#firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

bab kiraan minggu vs bulan nie la sy masih pening smpai skrg😅 mcm sy hrini ckup 18w, search google week vs month in pregnancy 18w dh 5bln... ada yg kata bru 4 bln lebih, rmai yg komen sruh ikut yg nie...pening jd😅😅😅

2y trước

Betul nurse bagitau tu, 4bulan lebih sis.

4bulan 1minggu. Ada lagi 2minggu nak masuk 5bulan. Kita sama bulan beza hari je hehe, edd 23/1, jaga diri okei mommy 🥰

2y trước

Wow sama dgn sy la edd tp sy kne bersalin awl sblm due date sbb gdm haha

Kalau 18w tu memang dh masuk bulan ke5 just belum genap sis. Dr sya cakap 18w tu mmg dah 5bulan haha ikut je lah cakap dr 🤭