tukar sunscreen

ibu ibu bila tahu pregnant ada tukar sunscreen n deoderant tak atau pakai je mcm biasa ? first prgnancy*

2 Các câu trả lời

Saya tukar sunscreen bila tahu dah pregnant masa minggu 7. Kena amik physical sunscreen je, now dah baca physical sunscreen ada brand axis-y. Yg lain kekal sama deodorant tukar pakai body mist tu je. Yg penting takleh pakai retinol dan yg ada acid not more than 2%

2y trước

Hehehe welcome sis! Semua benda kena tukar bila dah pregnant ni, kopak duit ku wahahahah

pkai yg boase je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟