Cramps kedua dua kaki

Hi ibu ibu & bakal bakal ibu..nak tanya ada ke pengalaman kaki dua dua cramps.. sakit die tu sampai rasa sesak nafas and rasa nak pitam..😣 saya 1st time rasa macam tu pagi tadi..bangun2..dua dua kaki cramps..tiba2 macam sesak nafas.. rasa macam nak pitam sakit dia..😢pengalaman pertama cramps sampai macam tu..sebab sejuk ke.. atau memang pregnant akan rasa macam tu

1 Trả lời

Pernah jadi. Sama ada kurang calcium atau magnesium. Nanti checkup refer doktor awak ya.