Nk tanya kalau kandungan dah 22week kuat makan lah saya dibuatnya ..hari2 makan nasi ...adakah baik

Ibu hamil kuat makan #seriusnanya

1 Trả lời

makan nasi tiada masalah selagi kawal portion. buat suku2 separuh. makan sikit tp kerap. jgn missed sarapan, lunch, snacking kekacang/buah & dinner.

2y trước

sbb tu kena kawal. elakkan tambah nasi tu sbb nasi karbo, buat berat naik cepat. jgn biarkan perut lapar terlalu lama tu yg sekali makan byk terus. kena makan kerap tp kuantiti sikit2