34 minggu

Ibu hamil 34 minggu boleh ke makn durian.. ? teringin sangt tapi tak berani.. Huhu

80 Các câu trả lời

saya makan je masa musim durian hari tu, tapi jangan makan bnyak untuk lepas kempunan tu je 2/3 ulas cukup,

boleh je mkan ...saya mkan se ulas je pastu minum air dlam kulit durian selawat semoga baby baik2 je...

saya 32 minggu dh makan durian , 😂 pastu selang 2hari saya makan lagi .. teringin punya pasal

Boleh. Tapi berpada2. Anak 1st sampai 3rd mmg sy hantu durian. Tp makan berpada2 & berulang2😄

boleh makan durian sekadat 3 4 ulas.... sy dh mkn last week .. xboleh makan byk, sakit kepala..

Sy smlm baru lepas makan.. memula mkn 4 ulas.. pagi ni mkn seulas.. petang td 3 ulas🤣🤣

Lain badan lain ketahanan sis. boleh makan tapi berpada. cukup buat merasa hilang kempunan.

Saya masa kndungan 20 mnggu lbih cmtu saya dh mkn durian sis, blh mkn durian tp xblh bnyk

sy dh 2x mkn.. alhmdulillah. sedap. hehe.. mkn pun alas perut ja. paling bnyk 5 ulas..

boleh jangan banyak nanti tetiba teberanak awal, abis air ketuban bau durian. hihi