Minum air gula di klinik swasta

Hi ibu. Boleh tak suggest kan air gula berperisa ala yang okay? Ritu minum yg oren dkt kk muntah. Kali kedua ni mnum klinik swasta mengharapkan tekak boleh lee telan sejuk. Lemon, oren, stawberi, epal?

4 Các câu trả lời

sy sblom minum dh set mindset dh jgn muntah, xnk repeat bnyk kali. minum 3x teguk cpt2 amik minyak angin sapu hidung kepala. hahahahahahaa nsib settle, xde sangkut GDM alhmdulillah.

sy mnum guna straw sis.. utk elakkan muntah.. alhamdulillah senang jk msuk, klu xguna straw 1teguk jk mesti muntah

tips minum air gula, minum sekali nafas ja sis jgn stop2

mcmana awk bole kena minum air gula kat 2 tmpt kk n swasta.

8mo trước

oo bole juga eh mcm tu.