Mother in law

I am so tired with my Mother In Law. Sometimes I feel like saying "nah amik la balik anak awak" Semua benda dia nak control. Spill tea sikit. My husband gaji sikit. Even me myself x pernah minta sesen from my husband. Tp i yg tanggung husband. And sometimes i yang bg duit kt mil almost 200. Tp i ckap duit husband Tp mil ni sentiasa nak minta duit husband then mcm perli2 i "mama ni pun tanggungjawab abg taw. Bkn isteri je" Isteri dia pun x dpt duit suami. Stress lah -Wife with 7 weeks baby in her womb-

15 Các câu trả lời

Dah Mil cakap mcm tu, cakap la balik apa yg tersurat dan tersirat dalam hati. Itu jaa cara nak selesaikan masalah .

Haha mmg gaji anak dye besar pon.. Ape laa.. Kesian u.. Patut husband u kene bgthu mak dye yg gaji dye tu ciput mane

5y trước

Dia pun tak tahan dgn mak dia

Awak xpayah bg duit kt mil, biar suami yg fikir semua tu, awak jgn stress ye, xelok utk baby

Xpayah bg dah la sis kalau mcm tu. Bia ank dia tanggung sbb mmg tgjwb ank dia pon.. Bkn tgjwb menantu

5y trước

Kalau xckup xpyh bg... Atau bg yg termampu shj... Mil ibu tunggal ke

Cuba jgn bagi duit kat mil sis. Biar dia tahu perkara betul. Baru insaf sikit kot