please help

hi i nak tnya, sorry klu soalan i agak awkward 😅 since i preggy ni bila ada kputihan tertinggal dkt spender, tiba2 ada semut. mula2 hairan gak kenapa spender i asyik berlubang je rupa2 nya byk semut kat tempat kputihan tu. boleh i tahu ke apa sebab and apa solution dia 🥹 i da risau da ni

5 Các câu trả lời

Wehhhh samaaaaa hahahahaha kenapa ehhh manis sangat ke keputihan kita ehhhh? Hahaha tapi kalau nak pergi hospital check pun, bukannya keputihan byk yg teruk, gatal, berubah warna pun. Hanya keputihan biasa sikit2 tu je. Kadang tak pakai pantyliner tu yg melekat kat spender. Bila pakai pantyliner, saya rasa tak selesa sbb pantyliner ni kecik. Lepastu bila keluar berjalan, mmg confirm berpeluh sampai basah2 spender. Sebelum solat saya selalu tukar spender. Mungkin hormon mengandung kot, nak kata air ketuban, saya check dr, dr ckp air ketuban saya ok, takde masalah. Fikir positive jela. Hihi

9mo trước

Hahahaha tapi bunyi cam lawak ennn keputihan bersemut. Serious mmg betul sbb saya pernah kena time nak cuci baju malam tu tengok spender bersemut. Ingat saya sorang je ahahaha tapi saya kurang manis2 ni. Mungkin manis buah jela kalau manis pun. Hahaha

kene kencing selalu.. tak boleh tahan lama.. lepas basuh kencing, kene lap sampai kering.. better pakai longgar.. jangan pakai pantyliner sebab tak elok.. takut jangkitan bakteria berkumpul d situ susah nak keluar keputihan kalau pakai pantyliner.. bila pakai seluar atau basuh private, rasa ada keputihan keluar dari situ..

9mo trước

kene sediakn tisu letak dlm bilik air tandas senang nak lap sampai kering.. hehe..

better pakai pantyliner sis..xpi kena kerap tukar la.. keputihan mase pregnant normal

better pergi klinik or hospital untuk check

juMpa dokter