Hello , I'm a new mom , pregant with my first baby

I have a question, everything petang and mlm mesti mau muntah, I guess it's a morning g sickness, asal makan sikit mesti mau muntah, and perut rasa nda selesa .. its there any tips there that mybe I can learn ..

1 Trả lời

dua² anak sy dulu mcm ni sis. teruk sgt morning sickness sampai sy down betul. ikut la apa pun petua tetap nda menjadi. masuk 16w hilang dgn sendiri morning sickness tu. selera makan pun tambah meningkat. kalau yg kandungan kali ni 2w sj sy morning sickness,lepas tu ndada suda. tp gara² tu selera makan bertambah,dapatla sy gdm